I denne sandwich bruges Nuttolene, som er et lækkert, cremet og multianvendeligt pålægsprodukt fra Nutana. Det er lavet af jordnødder og har en smag, der bare skal opleves!
Du skal bruge:
Hvidløgszmør:
2 spsk. plantemargarine
1 fed hvidløg, finthakket
1 spsk. persille, finthakket
urtesalt
Alle ingredienser røres godt sammen og smages til med urtesalt. Stil zmøret på køl, indtil det skal bruges. Opskriften dobler du bare op, hvis du skal bruge den i andre sammenhænge.
samt:
2 gulerodsbrud
½ dåse Nuttolene, skåret i 1 cm tykke skiver
½ lille agurk, skåret i skiver
1 stor håndfuld bønnespirer
½ tsk. merian
urtesalt
friskkværnet peber
olivenolie til stegning
Nuttoleneskiverne steges sprøde i lidt olivenolie ved middelvarme i ca. 5 min. Skiverne kan også anvendes kolde, hvis de er blevet stegt tidligere (fx dagen før). Krydr med merian, urtesalt og peber.
Skær de to gulerodsbrud over, og rist evt. brødet på en brødrister. Smør brødet med hvidløgszmør, og fordel Nuttolene, agurkeskiver og bønnespirer på de to bunde, og læg de to ’låg’ på.
Et voilà! Sprød og lækker!
Den ser lækker ud! Den vil jeg prøve, at lave snart:)
Hej Cæcilie,
Tak for det! Den er også rigtig lækker. Nuttolene smager bare godt! 🙂 Men husk en masse sprødt grønt, så det ikke bliver for tungt. 🙂