Om bloggen

Velkommen til et grønt og overdådigt madunivers!

Hvis du gerne vil leve sundt, groft og grønt, men ikke vil gå glip af fyldige og rige smagsoplevelser, hverdagens små syndige mundfulde eller weekendens store, skønne gourmetmiddage… så er denne madblog lige noget for dig!

Her vil du finde opskrifter på skønt bagværk og pålæg, saftige desserter og salater og farverige måltider, der alle er fulde af smag og variation, og som bare ligger og venter på at blive dine nye livretter.

Alle lækkerierne på denne blog fremtrylles uden brug af animalske madvarer, almindeligt hvedemel eller sukker. Det betyder dog ikke, at der vil blive sparet på de gode råvarer, og forhåbentlig vil du hurtigt opdage, at grøn mad er frydefuld, overvældende og kan slå benene væk under enhver.

Der vil være både enkle og hurtige opskrifter og opskrifter på rene gourmetmenuer, der kræver lidt mere tid og forberedelse, men alle opskrifterne er lette at følge, og så snart du har lært alle genvejene til spændende og indbydende sund mad, vil du med lethed selv kunne eksperimentere videre i det grønne køkken.

Grøn, sund og lækker mad er der nemlig ingen ben i!

(Visited 4.895 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *