Marts med Medfølelse

Marts med Medfølelse

Foreningen Mad med Medfølelse, som jeg er medstifter af, har en udfordring til dig, kære læser. Eller nærmere: Vi vil gerne opfordre dig til at udfordre dig selv. Udfordringen går ud på at spise vegansk i hele marts måned. Vi kalder derfor projektet ‘Marts med Medfølelse’. 🙂

I løbet af måneden vil Mad med Medfølelse poste masser af inspiration i form af billeder af lækker vegansk mad, veganske madopskrifter og personlige historier om livet som veganer på vores Facebook-side. F.eks. kan vi allerede nu afsløre, at Thomas (Kærlighed & Kikærter) vil blogge om to af sine altspisende veninder, der har besluttet at spise vegansk i marts måned. Luna fra ~Månebarnet~ er naturligvis også med om bord, og Sara fra Bananmad, Morten fra Veganer Madsen og mange flere støtter initiativet. Jeres undertegnede vil også deltage med blogindlæg og andet, og derfor vil marts måned her på bloggen stå i Marts med Medfølelses tegn. Vi opfordrer også dig til at invitere dine venner med i projektet og deltage og skrive om det, hvis du har en blog eller en hjemmeside.

Hele MmM-holdet er samtidig klar til at svare på spørgsmål og give gode råd og grønne tips!

Hvordan deltager jeg?
Gå ind på Mad med Medfølelses Facebook-side og ”Synes godt om”. Så modtager du automatisk nye indlæg fra os i dit news feed og får på den måde daglig inspiration og veganske madopskrifter i hele marts måned. Derudover kan du tilmelde dig som aktiv deltager i vores begivenhed på Facebook.

Vi opfordrer dig samtidig til at spørge os om alt, hvad du måtte være i tvivl om i forbindelse med at spise vegansk, så vi kan hjælpe dig godt på vej.

Hvorfor skal jeg deltage?
At spise vegansk i en måned giver dig en enestående mulighed for at lære mere om plantebaseret kost og udforske den grønne madkultur, samtidig med at du har mulighed for at trække på erfaringer fra garvede plantespisere og modtage masser af inspiration, støtte og opbakning undervejs.

Ved at spise vegansk i en måned vil du på egen krop mærke alle de gavnlige effekter af den vitaminrige plantemad, og hvem ved – måske lærer du noget nyt om dig selv og dine spisevaner undervejs. Forhåbentlig får du også en masse nye veganske livretter. 🙂

Vi håber meget, du vil deltage i vores projekt og sprede udfordringen i dit netværk, og vi glæder os til at dele vores passion for lækker vegansk mad med dig!

~ Henriette

(Visited 218 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *