Sommerkonkurrence! – af Mad med Medfølelse

Sommerkonkurrence_MmMKunne du tænke dig at vinde en kurv med veganske lækkerier fra Solhjulet og samtidig hjælpe foreningen Mad med Medfølelse godt på vej til nye, grønne tiltag? Så er det nu, du skal gå i tænkeboks!

Siden november 2012, hvor Mad med Medfølelse blev en forening, har vi haft gang i mange spændende projekter, bl.a. det meget succesfulde projekt Marts med Medfølelse, og vi er klar til nye, interessante projekter, der kan inspirere og motivere den danske befolkning til at tage den grønne livsstil til sig.

Har du en idé (eller flere!) til et grønt projekt, som Mad med Medfølelse kan føre ud i livet, så send en beskrivelse af din idé på mail til: madmedmedfolelse@gmail.com.

Skriv ”Sommerkonkurrence” i mailens emnefelt, og oplys gerne dit telefonnummer, så vi kan få fat på dig, hvis du har den bedste idé og dermed er den heldige vinder. Vær opmærksom på, at du skal kunne afhente præmien i Aarhus.

Det er lige meget, om det er et stort eller et lille projekt. Det vigtigste er, at projektet kan gøre en positiv, grøn forskel og er realistisk at udføre for vores flok af passionerede frivillige (som overvejende er bosat i Aarhus).

Konkurrencen slutter lørdag den 10. august, altså samme dag som Mad med Medfølelse holder Sommerfest i Aarhus!

“Sommerfest i Aarhus? Hvad er det for en fest? Det vil jeg høre mere om!”

Selvfølgelig vil du det! Skynd dig at læse nærmere her! Vi håber, DU kan komme!

Snarest efter årets bedste sommerfest kårer Mad med Medfølelses bestyrelse den heldige vinder af kurven fra Solhjulet. Ved eventuelle identiske forslag trækkes der lod.

Vinderen får direkte besked, og vi annoncerer på vores Facebook-side, hvilken idé der vandt. Vi oplyser kun dit navn med dit samtykke.

Vi glæder os til at høre alle jeres spændende påfund!

Kærlige og spændte sommerhilsner fra,

Mad med Medfølelse

Bemærk:

  • Facebook har ikke har noget med konkurrencen at gøre.
  • Kurven på billedet er ikke præmien. Præmien fra Solhjulet vil indeholde friske varer og vil af samme grund først blive sammensat, når vinderen er kåret.
(Visited 225 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *